Marne's Lemon Pie
Ingredienten
- 3 citroenen
- 2 blikjes gezoete gecondenseerde melk (AH/Friese Vlag)
- 1/2 pak ronde tarwebiscuitjes (175-200 gram)
- 4 -5 theelepels suiker
- 175 gram roomboter
Deeg
Verkruimel de biscuitjes, voeg suiker en gesmolten boter toe. Zorg dat de kruimels aan elkaar plakken. Neem een bakblik: bekleed de bodem en een stukje van de rand (ongeveer 2 cm ) met het deeg.
Vulling
Rasp van 1 citroen de schil. Pers de citroenen uit, gebruik de pulp ook. Voeg de blikjes melk toe. Meng de ingrediĆ«nten. Giet de vulling over de bodem. Dek de taart af. Plaats de taart in de koelkast en laat deze opstijven, ongeveer 4 – 6 uur.
Eet smakelijk
Ingredienten
- 3 citroenen
- 2 blikjes gezoete gecondenseerde melk (AH/Friese Vlag)
- 1/2 pak ronde tarwebiscuitjes (175-200 gram)
- 4 -5 theelepels suiker
- 175 gram roomboter
Deeg
Verkruimel de biscuitjes, voeg suiker en gesmolten boter toe. Zorg dat de kruimels aan elkaar plakken. Neem een bakblik: bekleed de bodem en een stukje van de rand (ongeveer 2 cm ) met het deeg.
Vulling
Rasp van 1 citroen de schil. Pers de citroenen uit, gebruik de pulp ook. Voeg de blikjes melk toe. Meng de ingrediĆ«nten. Giet de vulling over de bodem. Dek de taart af. Plaats de taart in de koelkast en laat deze opstijven, ongeveer 4 – 6 uur.
Eet smakelijk
1 opmerking:
Who is this Marne person? Seems that she has much to say -perhaps too much - or too many ideas. Hmmmmm.
Hope your pie was heel, heel lekker! And the kitchen looks great!
Knuffles,
Marne - the one and only!
Een reactie posten