woensdag 2 april 2014

Juliana Children's Hospital in The Hague / Juliana Kinderziekenhuis Den Haag

Helping the Children's Hospital with little and big bags. Remember the action of Carina for the Emma Childrens hospital in Amsterdam?
Well I contacted the Juliana Childrens Hospital, and they were very enthousiastic about the project. Lucky Carina had some extra so their 75 little bags on their way to the Hospital.

I also made a big bag, because to cover the drip-feed-bag.

So if you want to help me to make a little bag or a big bag. Just contact me for the pattern.The big bags stay in the hospital, the little bags the children can keep. Pattern for the little bags: http://www.caro-en-rob.blogspot.nl/2014/02/handleiding-sondevoedingzakjes.htm

Herinneren jullie nog de actie van Carina voor het Emma Kinderziekenhuis in Amsterdam. Ik dacht misschien heeft het Juliana Kinderziekenhuis ook wel belangstelling. Dus ik een paar foto's en een email opgestuurd. Nou ze waren wild-enthousiast. Dus een eerste stapel kleine zakjes is afgeleverd. Maar ze vonden het zo leuk dat we samen hebben besloten ook voor de grote zakken waar de voeding in zit ook zakken te maken. En zeg nou eerlijk dat staat toch een stuk vrolijker in plaats van zo'n plastic zak. De grote zakken blijven trouwens in het ziekenhuis, de kleine zakjes mogen ze mee naar huis nemen.

Heb je zin om mij mee te helpen, vind je het leuk een kleine of een grote zak te naaien. Mail mij even voor de maten. Het patroon van de kleine zakjes vind je hieronder.

 http://www.caro-en-rob.blogspot.nl/2014/02/handleiding-sondevoedingzakjes.html

8 opmerkingen:

carina zei

Ahamnu zie ik wat je bedoelde met die grote zakken! Ik ga natuurlijk ook even informeren:) nou ik hoop dat het bij jou ook zon daverend succes wordt! Zo fijn en warm voor zo iets vreselijks.

Yvonne zei

Wat leuk hoe deze actie zich aan het verspreiden is! Top dat je dot doet!

Saskia Smit zei

De naaimachine zet ik graag klaar ook voor dit ziekenhuis! Als iemand nog clips zoekt...dan heb ik nog een voorraadje hoor!

Shirley zei

kom maar op met de maten, dan draai ik een paar grote zakken voor je in elkaar, ik heb heel veel leuke stofjes hiervoor. groetjes, Shirley

Sabine zei

Hoi,

Ik heb met "mijn" quiltbee ook een stapel zakjes gemaakt. Weet nu niet of ze naar jou of naar Carina moeten. Ik heb op het blog van Carina al een berichtje geplaatst. De foto van de door ons gemaakte zakjes is nog terug te vinden op mijn blog.
Groeten, Sabine

Carla zei

Is er nog behoefte aan zakjes?
Ik wil graag helpen.
ben graag bezig en dit is een prima doel.
groetjes van Carla Velthuijsen.

Caroline zei

Hoi Carla,
ik kan je niet bereiken via de email omdat ik niet je bloggerprofiel kan benaderen, waardoor ik je emailadres niet heb.
Ja we hebben ze nog nodig. Stuur even een emailtje naar caroline.dijkerman@gmail.com
groetjes Caroline

Carla zei

Hoi Caroline
Heb je mijn mail ontvangen?
groetjes van Carla