vrijdag 31 augustus 2007

Trendy in Den Haag


Nog een paar maanden en dan is Den Haag onze nieuwe verblijf- plaats.

Ons appartement ligt straks tussen het centrum van Den Haag en Bezuidenhout.

Old friends are the best


Ondanks al onze verhuisperikelen naar Den Haag, is er gelukkig ook nog tijd om quilten. Deze week heb ik "old friends" van Atelier Bep afgemaakt in de trein. Dat zal nog tegenvallen als we straks in Den Haag wonen. Niet meer quilten en patchworken in de trein.

zondag 26 augustus 2007

Quiltrekje


Een noodzakelijk meubelstuk ontbrak nog in ons huis, namelijk een quiltrekje. Gelukkig heeft één van onze grazy quilters een meubelzaak. Dus gauw zaterdag een quiltrekje gekocht. Het rekje staat nu nog even in ons vakantiehuisje.
Over de Posbank


Vrijdag was een heerlijke dag. Al vroeg uit de veren om te gaan wandelen van Dieren naar Rheden. Dit is een NS-wandeling van 12 of 14 km die over de Posbank gaat. Het is een van de mooiste wandelingen. Bij de kiosk op station Dieren kun je het boekje krijgen. Van Rheden of Velp kun je weer terug met de trein. Daarna zijn we naar Atelier Bep in Doesburg gegaan. Zij heeft hier een heel leuk en gezellig quiltwinkeltje. Nog gauw wat stofjes gekocht om nog een lavendel quiltje te maken. Ik verheug me al op onze Workshop op 22 september.

maandag 20 augustus 2007

Logeerpartij op de camping


Afgelopen vrijdag en
zaterdag hebben Yolande,
Ewout en Peter bij ons
gelogeerd op de camping.
Op vrijdagochtend
kwamen ze aan,
's middags gelijk een
lange wandeling over de
duinenrij bij Garderen.

's Avonds wij in de caravan en de jongens in het tentje.

Zaterdag stond de wandeling naar Putten op het programma, om een frietje te eten.

Ik denk dat we al met al zo'n 20 km hebben gelopen deze twee dagen.

donderdag 16 augustus 2007

Paco is dol op modder en water
Hoe viezer, hoe beter geldt voor onze hond. Dit weekend gaan we naar ons vakantiehuisje, en aangezien het flink geregend heeft zal Paco zich weer prima vermaken.

zondag 12 augustus 2007

Home and garden quiltMijn Home and Garden quilt is bijna klaar. De quilt hangt nu even aan twee spelden in de caravan, zodat ik op mijn gemak kan bekijken of er nog iets toegevoegd moet worden. Ik denk nog twee hommeltjes. Daarna nog sandwichen en quilten. Hoewel er aan deze quilt gelukkig niet zoveel gequilt hoeft te worden als mijn sterrenquilt.

Geweldig quiltweekend
Het is een heerlijk quiltweekend!!! Donderdagavond "Grazy Quilters", weer ouderwets gezellig. Vrijdagochtend met Helen naar Petra Prins, stofjes uitzoeken voor haar mariners-project (cursus 3), en stofjes uitzoeken voor mijn nieuwe Tilda Hus project. Zaterdagmiddag samen met Joke op de fiets naar een kleine quilttentoonstelling in Garderen in de Berkenhorst. Daar hadden we afgesproken met Marja, Tonnie en Jacqueline. Dit was zo gezellig. Leuke quilts, leuke entourgage, gezellig met elkaar koffie gedronken in de tuin, en nog twee leuke patroontjes en stofjes gekocht. Zondagmiddag ga ik nog een keer met Helen. Want dit mag ze beslist niet missen.